Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziţia „The Ubiquity of a Brick”, de Cosmin Voicu, la CoOperativa
cosmin voicu

Expoziţia „The Ubiquity of a Brick”, de Cosmin Voicu, la CoOperativa

Expoziţia artistului plastic Cosmin Voicu, „The Ubiquity of a Brick”, va fi vernisată pe 9 iunie la CoOperativa, în Bucureşti.

Influenţat de Adrian Ghenie, Justin Mortimer

Artist emergent, Cosmin Voicu a urmat Istoria Artei şi foloseşte o tehnică mixtă – pictura în ulei şi acrilic.

Procesul de lucru este unul spontan, plecând în mod predominant de la un element figurativ central în jurul căruia se formează mai apoi restul cadrului, care vine ca o completare a universului vizual distopic.

Pot fi observate diferenţe de finisaj când vine vorba de elemente aflate în planuri diferite, variind gradul de acoperire al suprafeţelor. Expresia este una picturală, tipul de pensulaţie căpătând o variabilitate versatilă, putând fi observate influenţe din Adrian Ghenie, Justin Mortimer.

Autoportretele artistului prezintă o scindare a imaginii de sine, păstrându-şi totuşi coordonatele palpabile, care fac posibilă recunoaşterea fizionomiei.

Expoziţia este deschisă în spaţiul de pe Strada Icoanei până pe 7 iulie.