Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziție Albert Kaan, la Atelier 35
albert kaan, atelier 35

Expoziție Albert Kaan, la Atelier 35

Expoziția „In a liminal space my shadow gets twisted”, cu lucrări semnate Albert Kaan, va fi inauuguurată la Atelier 35 din centrul Bucureștiului pe 8 decembrie, la ora 19:00.

Un spațiu liminal este cunoscut atât ca un loc, cât și ca o stare, o condiție de tranziție, un gol în care forma sau identitatea cuiva este nedeterminată. Poate fi considerat un punct de trecere, o stare de existență între certitudini, între forme și realități; senzația de întrepătrundere.

Expoziția „In a liminal space, my shadow gets twisted” prezintă un fragment din cel mai recent proiect al lui Albert Kaan, în care artistul pune în discuție modul de existență al unui eu de tranziție și identitatea sa. Pornind de la experiența de a trăi viața între rural și urban, el conturează joncțiunea lumilor și tranziția prin ele, folosind forme reinterpretate și recuzită recontextualizată în noi decoruri nedefinite.

Lucrările prezentate la Atelier 35 ilustrează călătoria sa, vorbesc despre tranzitivitatea în acel tip de spațiu liminal, în care formele întruchipate pot apărea sau pot lăsa o urmă a prezenței lor, dar, în cele din urmă, nu rămâne niciuna.

Albert Kaan este un artist conceptual și de teren care trăiește și lucrează în București și Gulia. Discursul său este modelat de experiențele sale urbane și rurale. În această expoziție, el se află în pragul dintre materialitate și idee.

Curator este Monica Danilă.