Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziție Hunter Biden la Berges Gallery, New York
ilustratie hunter biden

Expoziție Hunter Biden la Berges Gallery, New York

Expozița Hunter Biden “ The Journey Home” s-a deschis acum câteva zile la Georges Berges Gallery din Soho New York.  Din motive de securitate, celebrii săi parinți Joe si Jill Biden nu o vor putea vizita.

Celebru şi controversat, necesitând măsuri speciale de protecție la vernisaj, lucru neobișnuit în lumea liberă a artei, Hunter Biden (51 de ani) se află la debutul său oficial pe scena artei contemporane. Galeristul său, Georges Berges își manifestă entuziasmul explicit față de picturile lui Hunter Biden, monumentale, ilustrând enigmatic alegorii și incluzând referințe la o simbolistică mitologică și personală. Din dorința de a promova  intens și de a investi serios în operele de debut ale acestuia, Berges a fixat prețuri neașteptat de mari pentru un artist aflat la început de drum – între 75000 și 500.000 de dolari. Totodată acesta a promis discreție totala eventualilor colecționari care vor achiziționa lucrări din această expoziție, relatează Artnet.com.

Foto credit: Katya Kazakina

Citește mai mult: news.artnet.com/market/hunter-biden-art-show-sneak-peek-2027731