Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziţie personală a lui Robert Pal Koteles, la Galeria ElectroPutere din Craiova
galeria electroputere

Expoziţie personală a lui Robert Pal Koteles, la Galeria ElectroPutere din Craiova

„Everything Is in Everything”, expoziţia personală a lui Robert Pal Koteles, va fi prezentată la Galeria ElectroPutere din Craiova, începând de pe 6 mai, informează organizatorii.

Un artist „matematic”

Robert Pal Koteles (născut în 1975) locuiește și lucrează în Salonta. A studiat pictura la Universitatea de Arte din Timișoara sub coordonarea artistului și profesorului Constantin Flondor.

În ultimul său an de studiu universitar a pus bazele conceptuale ale tehnicii sale de lucru. Practica artistică a lui Robert Koteles este realizată prin aplicarea unui principiu matematic — multiplicarea infinită a pătratului. Această operațiune, care îi definește întreaga operă, se intitulează „Clipa” și se regăsește la baza oricărui produs vizual. Pentru Koteles, „Clipa” nu este un artificiu care servește unui joc artistic, ci este condiţia de posibilitate a realităţii vizuale.

Expoziţia va rămâne deschisă până pe 1 iunie.