Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Fotografii ce imită lucrări ale unor vechi maeștri, expuse la Brukenthal
funeral of atala

Fotografii ce imită lucrări ale unor vechi maeștri, expuse la Brukenthal

Expoziția „În căutarea vechilor maeștri”, cu lucrări de Claudiu Guraliuc, va fi vernisată pe 14 mai la Casa Albastră din Sibiu, anunță Muzeul Național Brukenthal.

Lucrările vor putea fi văzute aici până pe 19 iunie. Expoziția este curatoriată de Adrian Luca.

cain and abel

Cain and Abel

Claudiu Guraliuc este fotograf și educator stabilit în Cluj-Napoca, specializat în portretistică și nude fine-art. Deține titlul de Master Photographer, cu distincţiile de Associate al Master Photographer Association UK şi Licentiate al Royal Photographic Society.

În ultimii ani, a primit numeroase premii internaționale, iar în octombrie 2020 i-a fost decernat premiul de Fine Art Photographer of the Year la gala Master Photography Awards din Marea Britanie, cu o imagine parte a seriei sale picturale de inspirație barocă.

În ianuarie 2022, a primit titlulurile de International Master Photographer of the Year 2021, una dintre distincţiile de top din industrie, Portrait Photographer of the Year și Fine Art Photographer of the Year, la cea de-a 38-a ediție anuală a Master Photographers International Awards în Regatul Unit.

Lucrările lui sunt prezente în publicații internaționale, în galerii și colecții private din Europa, Asia si Statele Unite. Este reprezentat de Katsea Art Gallery din Baltimore, și Influx Gallery din Notting Hill, Londra.