Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Frieze Los Angeles, la a patra ediție
frieze los angeles, michaela yearwood dan all i am is everything and nothing at all, 2022

Frieze Los Angeles, la a patra ediție

Cea de-a patra ediție a târgului Frieze Los Angeles va avea loc în Santa Barbara și va fi și cea mai amplă de până acum.

Evenimentul, programat pentru perioada 16 – 19 februarie 2023, va cuprinde cu 24% mai mulți expozanți față de ediția de anul acesta care a avut loc în Beverly Hills.

Vor participa 124 de galerii din 22 de țări, între care Commonwealth and Council, Gagosian, François Ghebaly, David Zwirner, Gladstone Gallery, Hauser & Wirth, Thaddaeus Ropac, Perrotin, Massimo De Carlo, Pace Gallery și Lisson Gallery.

După lansarea târgului în Coreea de Sud, în septembrie, ediția de pe Coasta de Vest a SUA va cuprinde zece galerii din Seul, între care Kukje Gallery, Gallery Hyundai și Hakgojae Gallery.

Aceasta va fi prima ediție organizată în Santa Monica, iar de designul spațiului se va ocupa WHY studio, aceeași firmă de arhitectură de la edițiile anterioare.

Credit foto: Michaela Yearwood-Dan, „All I am is everything and nothing at all”, 2022 / Frieze Los Angeles