Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „I Am Virus”, expoziție la Galateca
i am virus, expozitie

„I Am Virus”, expoziție la Galateca

Expoziția „I Am Virus”, cu lucrări ale artistului MIC Răzvan Dan, va fi vernisată pe 23 august la galeria bucureșteană Galateca.

Aceasta este prima expoziție personală la Galateca și în București a artistului. El aduce în fața publicului o serie de lucrări transformative, desen, pictură și obiect, care s-au dezvoltat și au evoluat în mintea și universul creativ ale artistului în perioada pandemiei, un final și un nou început.

Proiectul a pornit, potrivit galeriei, din a fi un mecanism de supraviețuire și adaptare, s-a transformat într-o perioadă de 3 ani într-o serie coerentă, minuțioasă, aproape științifică, de lucrări ce evocă o întreagă lume fantastică, nou creată și sofisticată, dar cu rădăcinile adânc înfipte în ancestral, gestual și simplicitate.

MIC Răzvan Dan, născut în 1983, în Craiova, a absolvit Facultatea de Automatică și are un master în Marketing si Comunicare. De 15 ani trăiește și lucrează în București. Arta a studiat-o cu Mihai Potcoavă și Ion Anghel, iar în ultimii ani a avut mai multe expoziții în Capitală.

„I Am Virus” va putea fi vizitată în perioada 23 august – 8 septembrie 2022. Accesul este liber.