Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Iancuț, Pacea și Pelmuș, în expoziția „Fantezie” de la Win Gallery
win gallery, mai 2023

Iancuț, Pacea și Pelmuș, în expoziția „Fantezie” de la Win Gallery

Ion Iancuț, Constantin și Ion Pacea și Ștefan Pelmuș se numără între artiștii incluși în expoziția cu vânzare „Fantezie”, care va putea fi vizitată la Win Gallery din centrul Bucureștiului începând cu 10 iulie.

Galeria a fost inaugurată la finalul lunii mai și, în continuarea temei de deschidere – „Peisaje ale minții” -, propune această nouă expoziție care reunește nume importante din arta contemporană românească. Curatoare este artista Marinela Măntescu-Isac, care a selectat picturi și sculpturi figurative și abstracte, sugerând un continuum de tehnici și intensități ale imaginarului în procesul de formare a ideilor.

Prin aceste două colecții de debut, „Peisaje ale mintii” și „Fantezie”, Win Gallery urmărește ilustrarea modurilor în care arta reflectă și modelează gândirea, exemplificarea spiritului ei unificator și stimularea unei abordări participative în construirea unor comunități mai armonioase.

Expoziția cuprinde lucrări semnate de Vladimir Ene, Daniela Grapă, Eusebiu Josan, Cela Neamțu, Mircea Roman și Remus Irimescu, printre alții.

Vernisajul expoziției „Fantezie” e programat pe 7 iulie, în cadrul unui eveniment privat. Începând cu 10 iulie, galeria din strada Ermil Pangratti nr 2A, este deschisă publicului, de luni până vineri, între orele 10:00 și 19:00, și poate fi vizitată cu programare la contact@wingallery.ro și maria.silivastru@psc-group.ro.