Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Johnny Depp vinde portretele pe care le-a făcut unor personalități din muzică și film
johnny depp, colectie

Johnny Depp vinde portretele pe care le-a făcut unor personalități din muzică și film

Actorul și chitaristul Johnny Depp vinde, printr-o galerie londoneză, serigrafii pe care le-a pictat cu personalități publice, printre care actorul Heath Ledger și muzicianul Bob Marley.

Intitulată „Friends & Heroes II”, întreaga colecție de patru piese, care vine semnată de Depp, este disponibilă pentru 17.500 de lire sterline (21.000 de dolari) de la Castle Fine Art și include portrete ale lui Ledger și Marley, alături de actorul River Phoenix și jurnalistul Hunter S. Thompson.

Portretele au fost disponibile și individual la prețul de 5.400 de dolari fiecare, atunci când au fost puse în vânzare pentru prima dată în urmă cu două săptămâni, dar toate cele 780 de printuri au fost vândute.

Anul trecut, o altă colecție de printuri semnate de Depp, intitulată „Friends & Heroes”, care îi includea pe Keith Richards, Al Pacino, Bob Dylan și Elizabeth Taylor, a fost vândută în totalitate atunci când a fost pusă în vânzare la prețul de 4.740 de dolari bucata.

Depp pregătește un film despre Modigliani

În profilul său de artist de pe site-ul galeriei, este precizat că Depp s-a născut în Kentucky, a studiat la Miramar High School din Florida și a câștigat numeroase premii, inclusiv un People’s Choice Award pentru „Favourite Movie Icon” și are o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Depp încearcă în prezent să își relanseze cariera de actor după două bătălii juridice de profil înalt cu fosta sa soție Amber Heard, după ce aceasta l-a acuzat public de abuz. După ce a pierdut un proces pentru calomnie în Marea Britanie împotriva tabloidului The Sun, care l-a calificat drept soț violent într-un articol în care Heard era citată, el a câștigat un proces de defăimare împotriva fostei soții, în Virginia, anul trecut.

Johnny Depp – care va concerta anul acesta la București cu trupa The Hollywood Vampires – va regiza un lungmetraj biografic despre artistul italian Amedeo Modigliani, pe care îl va produce alături de Al Pacino.