Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Lucrări de artă contemporană sub titlul „Intermezzo”, la Palatele Brâncoveneşti de la Mogoșoaia
old,historical,buiding,at,mogosoaia,palace,(palatul,mogosoaia),near,the

Lucrări de artă contemporană sub titlul „Intermezzo”, la Palatele Brâncoveneşti de la Mogoșoaia

Treizeci de lucrări de artă contemporană semnate de Laura Niculescu și de Adrian Dică vor fi expuse sub titlul „Intermezzo” la Centrul de Cultură „Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului” Mogoșoaia, în perioada 8 – 31 octombrie 2022.

Vernisajul va avea loc pe 8 octombrie, de la ora 17:00.

La Galeria Parter a palatului vor fi expuse mai mult de 30 de lucrări de artă contemporană realizate de cei doi artiști în perioada recentă propunând două demersuri artistice distincte, se arată într-un comunicat remis Curatorial.ro.
„Intermezzo” reliefează momentul intermediar și starea de căutare în care se află cele două demersuri vizuale reunite într-o singură expoziție.

Expoziția are scopul de a sintetiza activitatea artistică precedentă a artiștilor și de a prefața viitoarele abordări. Concomitent, marchează o a doua acțiune similară a celor doi în această formulă, mizând pe factorul experimental și continuitatea vizuală, artistică, tehnică. La nivel conceptual, lucrările dezbat pe planuri individuale problematici pe teme ontologice si fizice.