Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Lucrări de pictură, sculptură si grafică din colecția istoricului de artă Pavel Șușară, expuse la MNȚR
contemporanii, expozitie, mntr, pavel susara

Lucrări de pictură, sculptură si grafică din colecția istoricului de artă Pavel Șușară, expuse la MNȚR

Lucrări de pictură, sculptură si grafică din colecția personală a istoricului de artă Pavel Șușară vor fi expuse la Muzeul Național al Țăranului Român sub titlul „Contemporanii”.

Expoziția marchează a 70-a aniversare a lui Șușară și va fi deschisă între 12 și 29 ianuarie, în Sala Irina Nicolau a muzeului.

Lucrările expuse sunt datate din anii 1950 și până astăzi și sunt semnate, între alții, de Andrei Cădere, Marin Gherasim, Horia Bernea, Teodor Moraru, Virgil Preda, Ion Pacea, Mirel Zamfirescu, Ilie Boca, Murivale, Daniela Chirion, Ioan Nemțoi, Giuliano Nardin, Ioana Ursa și Dalina Bădescu.

Vernisajul va avea loc pe 12 ianuarie, începând cu orele 18:00, în Sala Irina Nicolau, și va fi precedat de un eveniment muzical cu participarea lui Horațiu Mălăele, Ionuț Ștefanescu si Grigore Leșe, care se va desfășura la Studioul Horia Bernea.