Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Marius Frățilă și Dragoş Botezat, la Căminul Artei
fratila, botezat

Marius Frățilă și Dragoş Botezat, la Căminul Artei

Artiștii plastici Marius Frățilă și Dragoş Botezat expun începând cu 9 aprilie la Centrul de Arte Vizuale – Căminul Artei din Bucuresti.

Cele două expoziții vor fi vernisate la ora 18:30. La  parter, sub genericul „Psihic – Dinamic”, expune pictorul Marius Frățilă. „Pictura lui poate fi produsă, cu revelarea picturii europene ce nu abandona figurativul, în exercițiul abstractizării, a etalării de sine, a picturii («ca pictură») și a investirii abstractismului în noul figuratism platonic. Marius Frățilă propune viitor”, spunea profesorul Gheorghe Iova.

La etaj, va fi deschisă expoziţia „Irumperi” a lui Dragoş Botezat. „Cercetând teme care să îi armonizeze conceptual demersul, cu baze în rigorile desenului, Dragoș Botezat este atent la fragment, stranietatea unor lucrări fiind dată parcă de un aparat optic generând dezordine, cu ajutorul căruia se derulează planuri și semne ordonatoare”, spune Ana Amelia Dincă, critic de artă.

Expozițiile pot fi vizitate până la 19 aprilie.

Credit foto: Marius Frățilă