Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Noaptea Muzeelor 2022 – Evenimente în mai mult de 70 de localități din țară
noaptea muzeelor 22

Noaptea Muzeelor 2022 – Evenimente în mai mult de 70 de localități din țară

Entități culturale din mai mult de 70 de localități din țară se află deja pe listă pentru ediția de anul acesta a evenimentului Noaptea Muzeelor, care va avea loc pe 14 mai.

Potrivit actualizărilor făcute de Rețeaua Națională a Muzeelor din România, în țară au fost confirmate evenimente în 35 de județe.

Pe 26 aprilie, lista cuprindea: Aiud, Alba-Iulia, Arad, Lipova, Șiria, Curtea de Argeș, Pitești, Golești, Bacău, Oradea, Salonta, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Dorohoi, Ștefănești, Bran, Brașov, Feldioara, Rupea, București, Buzău, Colți, Râmnicu-Sărat, Călărași, Oltenița, Bocșa Montană, Caransebeș, Reșița, Ciucea, Cluj-Napoca, Dej, Turda, Constanța, Sf. Gheorghe, Potlogi, Târgoviște, Craiova, Galați, Tecuci, Giurgiu, Comana, Tg. Jiu, Brad, Deva, Orăștie, Slobozia, Iași, Ruginoasa, Mogoșoaia, Baia-Mare, Drobeta Turnu-Severin, Ploiești, Posada, Sinaia, Zalău, Satu-Mare, Carei, Sibiu, Suceava, Alexandria, Roșiorii de Vede, Timișoara, Tulcea, Vaslui, Bârlad, Adjud, Focșani, Câmpuri, Dragosloveni, Vânători și Vidra.

În București, 42 de entități muzeale și culturale s-au înscris deja pentru noua ediție a Nopții Muzeelor.

„Pe 14 mai 2022 ne reîntoarcem la normalitate și cu mult chef de muzee și de evenimente culturale inedite”, transmit organizatorii, care așteaptă înscrierea și a altor entități.