Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
“One Love Experience” – o expoziţie care celebrează personalitatea lui Bob Marley, la Saatchi Gallery din Londra

“One Love Experience” – o expoziţie care celebrează personalitatea lui Bob Marley, la Saatchi Gallery din Londra

Lucrările care aduc un omagiu artistului pot fi văzute până pe 18 aprilie. Cei de la Saatchi Gallery descriu experienţa vizitării ca fiind un eveniment unic. “One Love Experience” cuprinde fotografii ale lui Marley prezentate în premieră, obiecte care i-au aparţinut şi transportă admiratorii în mijlocul stilului său de viaţă, al pasiunilor şi influenţelor sale. Expoziţia are ca scop ilustrarea personalităţii complexe a muzicianului.

O cameră de muzică cu instalaţii artistice uriaşe şi premii câştigate de Marley evocă artistul, spaţiul numit “One Love Forest” oferă o experienţă multisenzorială iar în centrul expoziţiei, fanii pot asculta muzica acestuia. Camera numită “The Beautiful Area” prezintă hobby-urile lui şi viaţa de familie. Lucrările plastice care însoţesc călătoria prin lumea muzicianului variază de la creaţii ale fanilor până la opere ale celebrului Mr. Brainwash. În final, camera dedicată noii generaţii este o reverenţă adusă familiei şi carierei pe care Bob Marley le-a lăsat în urmă. Evenimentul din Londra este prima apariţie a acestei expoziţii-tribut.