Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Paisprezece artiști contemporani, la Bastion
dragoș bojin, copilăria nu o poți uita, 2023

Paisprezece artiști contemporani, la Bastion

Expoziția de artă contemporană „Mitologii subiective pentru un topos dat”, care reunește pictori, sculptori și artiști video, este deschisă în spațiile Centrului Multifuncțional Bastion din Timișoara până în 8 august.

Artiștii incluși în selecția acestui proiect sunt creatori cu premii de excelență și burse în străinătate, cu activități expoziționale atât în țară, cât și pe plan internațional – Sofia Ovejanu, Mihai Glodeanu, Dragoș Bojin, 1-Q Sapro, Bogdan Andronic, Dragoș Neagoe, Dan Nica, Anca Ciofîrlă Kademian, Sergiu Roman, Răzvan Stanciu, Petra Maria, Ruxandra Nițescu, Teodora Rotaru și Georgiana Cojocaru.

În ciuda stilurilor distincte și a expresiilor individuale unice, ei împărtășesc o viziune creativă în centrul căreia se află ființa umană și relațiile care o definesc. Curator este Diana Roman.

Foto: „Copilăria nu o poți uita”, 2023, Dragoș Bojin