Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Pharrell Williams își propune să transforme piața de artă
bijuterie, pharrell williams, joopiter

Pharrell Williams își propune să transforme piața de artă

Muzicianul, designerul și antreprenorul Pharrell Williams își propune să transforme piața de artă. Cea mai recentă afacere a lui, Joopiter, o casă de licitații și o platformă de conținut online, cu scop filantropic, îl duce într-o nouă zonă.

Pentru licitația de debut a companiei – „Son of a Pharaoh”, care a avut loc în această toamnă – Williams a colaborat cu o nouă clasă de experți pentru a perfecționa proiectul. De asemenea, aceasta a evidențiat propriul dar al artistului de a concepe creații unicat împreună cu diverși colaboratori, între care Jacob & Co.

„Este important să lucrezi cu cineva care este deschis. Așa apar cele mai bune colaborări. Trebuie să intri în cameră pregătit să vezi ceva prin ochii altcuiva. Eu sunt întotdeauna gata”, a declarat Williams într-un interviu acordat culturedmag.com.

El a continuat: „Mă inspiră atât de multe lucruri, dar cel mai mult mă inspiră ideea de colaborare, ideea de a uni două energii și perspective diferite pentru a crea ceva unic. Atunci când colaborezi cu alții și faci din asta un mediu deschis, sigur și creativ, rezultatele și potențialul de succes sunt nelimitate”.