Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Pink Planet”, expoziție Vladimir Păun-Vrapciu, la MNȚR
bucharest,,romania,,21,august,2021, ,the,building,of,the

„Pink Planet”, expoziție Vladimir Păun-Vrapciu, la MNȚR

„Pink Planet”, expoziție de pictură cu lucrări de Vladimir Păun-Vrapciu, este deschisă în Sala Librărie a Muzeului Național al Țăranului Român în perioada 18 iunie – 18 august.

Vladimir Păun-Vrapciu este arhitect și artist. Ca arhitect, a câștigat – în ultimul an la Universitatea de Arhitectură și Urbanism din București (2002/2003) – realizarea unui proiect pentru Fundația Filantropică OAT FARM (Suceava), sub patronajul prințului Charles, care a prezidat comisia de evaluare. Proiectele lui arhitecturale au fost selectate pentru diverse anuale și bienale în ultimii ani, precum Bienala Națională de Arhitectură din România (2018, 2021, 2023) și Bienala Internațională din Florența (2019). Ca artist, a străbătut până acum un parcurs impresionant, creându-și un drum în lumea galeriilor de artă, muzeelor din țară și străinătate. Vladimir Păun-Vrapciu este membru al Ordinului Arhitecților din România, Uniunii Arhitectilor din Romania, Uniunii Artiștilor Plastici din România și World Association of Visual Arts (WAVA-Art).

Expoziția va putea fi vizitată în Sala Librărie, până în 18 august, de marți până duminică, între orele 10:00 și 18:00.