Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Restrospectivă a picturilor lui Sylvester Stallone, la Muzeul Osthaus din Germania

Restrospectivă a picturilor lui Sylvester Stallone, la Muzeul Osthaus din Germania

O restrospectivă a picturilor lui Sylvester Stallone va fi prezentată la Muzeul Osthaus din Germania începând cu luna decembrie, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la nașterea actorului.

Sylvester Stallone a pictat pe parcursul mai multor decenii, iar retrospectiva cuprinde 50 de tablouri, inclusiv autoportrete și câteva lucrări ce vor fi expuse acum pentru prima dată.

stallone finding rocky 1975 w1, courtesy galerie gmurzynska

Sylvester Stallone: Finding Rocky, 1975/ Galerie Gmurzynska

„Asta îmi place la pictură – este singura formă reală de comunicare pe care o poți avea”, a spus Stallone într-un comunicat citat de Variety. „În timp ce scrierile pot fi manipulate, pictura este cel mai rapid și curat translator al subconștientului. Când ceva se întâmplă înăuntrul tău și apelezi la pânză, este greu să te prefaci. Artistul pe pânză este numărul unu pentru mine când vine vorba despre transmiterea sentimentelor”.

Retrospectiva Stallone va fi deschisă între 4 decembrie 2021 și 20 februarie 2022.

Foto: osthausmuseum.de/ Sylvester Stallone în atelier, Credit: Galerie Gmurzynska