Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Șapte artiști, în „Poetics of Hospitality. Vol II” la Galeria Anca Poterașu
poetics of hospitality, poterasu

Șapte artiști, în „Poetics of Hospitality. Vol II” la Galeria Anca Poterașu

Artiștii Carlos Amorales, Ovidiu Anton, Valentina Avanzini, Matei Bejenaru, Orit Ishay, Zhanna Kadyrova și Renata Poljak sunt protagoniștii expoziției „Poetics of Hospitality. Vol II”, care va fi vernisată la Galeria Anca Poterașu din București pe 9 septembrie, la ora 18:00.

La vernisaj va avea loc și o discuție cu Dana Diminescu, cercetătoare în domeniul sociologiei, pe tema „Cartografierea ospitalității. De la cercetare la practica artistică”.

Expoziția, curatoriată de Cristina Stoenescu și Anastasia Palii, va fi deschisă până pe 20 octombrie.

Explorând teme precum spații ale memoriei în migrații cauzate de război sau de condiții socio-economice precare, expoziția de grup aduce în centrul atenției un ocean de experiențe ce ne leagă peste geografii ale alienării și ale violenței, în momente de pace sau de război, care lasă urme peste granițe imaginare și dincolo de limite ale empatiei, se arată în prezentare.