Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Scemtovici & Benowitz, cea mai nouă galerie de artă din București – FOTO
scemtovici benowitz gallery, curatorial.ro 3

Scemtovici & Benowitz, cea mai nouă galerie de artă din București – FOTO

Scemtovici & Benowitz Gallery din centrul Bucureștiului a fost inaugurată pe 16 decembrie cu expoziția „În cer și pe pământ”.

scemtovici benowitz gallery, curatorial.ro 01

Galeria se află într-o casă cu două niveluri de pe strada Jean-Louis Calderon, la numărul 34. Recent renovat, imobilul oferă spațiu suficient expunerii de picturi, obiecte de artă și instalații.

scemtovici benowitz gallery, curatorial.ro 4

Prima expoziție deschisă aici este curatoriată de Raluca Ilaria Demetrescu și reunește 20 de artiști. „În cer și pe pământ” vorbește despre poziția și poziționarea artistului în fața lumii, a sinelui.

scemtovici benowitz gallery, curatorial.ro

Expun Adrian Sandu, Alin Carpen, Anca Boeriu, Andrei Tudoran, Beaver, Dana Catona, Daniela Vîrlan, Diana Oțet, Ioana Stelea, Lilian Theil, Liliana Basarab, Mihai Scemtovici, Olimpiu Bandalac, Otilia Boeru, Patricia Teodorescu, Radu Carnariu, Raluca Ilaria Demetrescu, Ruxandra Tudoran, Răzvan Botiș și Sergiu Chihaia.

scemtovici benowitz gallery, curatorial.ro

Expoziția poate fi vizitată până pe 15 februarie 2023.

Credit foto: curatorial.ro