Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Seria de expoziții „Out Of Nowhere”, prin care sunt susținuți tineri artiști vizuali, lansată la București

Seria de expoziții „Out Of Nowhere”, prin care sunt susținuți tineri artiști vizuali, lansată la București

Seria de expoziții „Out Of Nowhere”, prin care sunt susținuți tineri artiști vizuali și care își propune să readucă în atenția publicului simbioza dintre muzică și artele vizuale, a fost lansată la București.

Proiectul a debutat cu vernisajul „in the back of my mind”, expoziție a fotografului Andrei Șerban. Aceasta va putea fi vizitată la studioul Black Rhino Radio până pe 25 februarie.

Proiectul „Out Of Nowhere” își propune să readucă în atenția publicului simbioza dintre muzică și artele vizuale, importanța acestei legături în logica audio-vizuală și modul în care cele două forme de artă lucrează împreună. Fiecare expoziție va sta în studioul Black Rhino Radio timp de o lună. În acest fel, vizitatorii vor interacționa deopotrivă cu expoziția, cu muzica și cu atmosfera specifică unei stații de radio online.

Călătorie în subconștientul artistului

Lucrările selectate pentru „in the back of my mind” invită privitorul la o călătorie în subconștientul artistului și creează o conexiune între spațiul privat al minții și cel public al manifestării artistice.

„Nu mă simt pregătit, niciodată nu voi fi – și cu expoziția asta încerc să accept asta; în ea se va regăsi munca mea ca fotograf din ultimii doi ani, sub formă de printuri 40×30. Sper că, după ce vedeți aceste poze și le dezbrăcați de concept, stilistică, compoziție, după ce găsiți explicații pentru toate detaliile acestora, să rămâneți cu un grăunte din ceva inexplicabil pe care îl duceți acasă, îl plantați în spatele minții voastre și îl lăsați sa crească”, a transmis Andrei Șerban.

brr vernisaj a serban

Expoziție Andrei Șerban

Expoziția poate fi vizitată în studioul Black Rhino Radio din strada General Constantin Cristescu 12 până pe 25 februarie, de luni până vineri, între orele 13:00 – 19:00.

Prin intermediul „Out Of Nowhere”, proiect al Black Rhino Radio și glo, artiștii beneficiază de sprijin în producerea expoziției și de un spațiu de expunere viu, nealterat de presiunile unui deziderat comercial, au precizat organizatorii.