Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Sotheby’s scoate la licitaţie un NFT “CryptoPunk”, iar preţul de adjudecare al acestuia ar putea fi de 30 de milioane de dolari
cryptopunks sothebys

Sotheby’s scoate la licitaţie un NFT “CryptoPunk”, iar preţul de adjudecare al acestuia ar putea fi de 30 de milioane de dolari

Licitaţia va avea loc pe 23 februarie, la New York. “CryptoPunks” înseamnă un grup de avataruri, în format NFT, iar lotul creat de Larva Labs şi prezentat de Sotheby’s cu titlul “Punk It!” reuneşte 104 asemenea avataruri: portrete create în stilul benzilor desenate , pixelate, arată Art News.

Dacă acest lot va fi cumpărat cu cel puţin 20 de milioane de dolari, ar fi unul dintre cele mai scumpe NFT-uri vândute pe piaţa artei, fără a surclasa opera lui Beeple, “The First 5.000 Days” (lucrare vândută cu 69,3 milioane de dolari anul trecut).

Sotheby’s a câştigat pariul făcut în lumea virtuală, cu vânzări de opere în format NFT în valoare de 100 de milioane de dolari, anul trecut, notează Art News.

Credit foto: Sotheby’s