Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Un portret al lui Kate Moss şi un Bentley decorat în stil pop-art se numără printre loturile licitaţiei “British Cool”
Bonhams

Un portret al lui Kate Moss şi un Bentley decorat în stil pop-art se numără printre loturile licitaţiei “British Cool”

Bonhams organizează respectiva licitaţie pe 3 martie, arată www.kentonline.co.uk.

Ideea licitaţiei de la începutul lui martie este de a arăta diversitatea din Regatul Unit şi cuprinde fotografii, obiecte legate de momente  legendare, obiecte din lumea modei şi printuri.

Primul şi unicul automobil Bentley decorat în stil pop-art este rezultatul colaborării dintre producătorul de automobile şi Sir Peter Blake, în 2016. Preţul estimat este de 400.000 de lire sterline.

Portretul lui Kate Moss, realizat special pentru această licitaţie de către Kelvin Okafor, este estimat la 15.000 de lire sterline.

Printre loturile acestei licitaţii se numără torţa olimpică de la Olimpiada din 2012, care a avut loc la Londra. Aceasta a fost atunci purtată de David Beckham şi preţul estimat pentru ea este între 20.000 şi 30.000 de lire sterline. Desenul lui Banksy, “Girl with Balloon”, este estimat între 80.000 şi 120.000 de lire sterline.