Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Volumul somnului – Instalație performativă, la /SAC
volumul somnului, sac, curatorial.ro

Volumul somnului – Instalație performativă, la /SAC

Instalația performativă „Volumul somnului” va fi prezentată pe 15 și 16 octombrie, în spațiul /SAC din cadrul Atelierelor Malmaison din București.

Proiectul este realizat de Oana Mureșan (coregraf și performer), Vlaicu Golcea (muzică și sound design), Maria Ghement (arhitect), Justin Baroncea (arhitect), Mihai Stancu (neurolog), Alexandru Andrei (tehnician de sunet), Atelier SET (producție de scenografie), Simona Abagiu (producător) și Alex Radu (curator).

„Volumul somnului” face referire la complexitățile cunoștințelor contemporane despre somn. Punerea în scenă a somnului înseamnă o imersiune audio-vizuală-tactilă în spațiul privat și inconștient, cu granițe fragile, timp în care este creat un dialog între prezența fizică, hipnotic și vise.

Sunt programate câte două reprezentații pentru fiecare zi, începând cu ora 19:15, iar accesul este liber, pe bază de rezervare a datei, orei și tipului de access – activ sau pasiv.