Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  America în șase acte – Omagiu adus artei și științei, la Sphere Las Vegas
sphere entertainment co.

America în șase acte – Omagiu adus artei și științei, la Sphere Las Vegas

America prezentată în șase acte, un omagiu adus artei și științei, este modul în care Sphere Las Vegas – centru de ultimă generație care găzduiește evenimente de un an – marchează Ziua Independenței, la 4 iulie.

Atracția principală a Sphere din Las Vegas este, de obicei, ceea ce se întâmplă în interior, însă la 4 iulie vor fi multe de văzut și de auzit la exterior.

Împlinirea unui an de la prima iluminare a exteriorului – Exosphere – este sărbătorită de Ziua Independenței prin lansarea de conținut nou, o experiență audio intitulată „XO Audio” și o emisiune intitulată „XO Stream”, după cum anunță Sphere Entertainment Co.

Conținutul prezentat sub titlul Sphere Fourth of July este conceput pentru a sărbători America în șase acte. Spectacolul va începe cu o celebrare a arhitecturii unice a Sphere și a influenței acesteia asupra liniei orizontului Las Vegas, urmată de o prezentare Stars & Stripes, o trimitere la istoria statului Nevada și a Vestului Sălbatic.

Va fi inclus un montaj al conținutului Exosphere din ultimul an, precum și „o piesă inovatoare de creație care întoarce Sphere pe dos și evidențiază interiorul locației ca «templu al artelor»”. Designerii au programat și un „foc de artificii digital” pentru a încheia show-ul.

Conținutul de 4 iulie va fi prezentat de două ori în acea seară, la ora locală 21:30 și la ora 23:40.

Experiențe imersive „mai profunde”

„XO Audio” va conține sunete selectate de Sphere Studios și sincronizate cu imaginile afișate pe Exosphere. Sunetul va fi asociat cu creația Exosphere atât la fața locului, cât și pe „XO Stream”, care va fi disponibil 24/7 pe thesphere.com și pe YouTube.

Shere Entertainment spune că în viitor va organiza și realiza experiențe imersive „mai profunde”, din punct de vedere creativ și tehnologice, care vor fi împărtășite cu întreaga lume.

Exosphere, cu o suprafață de 54.000 de metri pătrați, este cunoscut drept cel mai mare ecran LED de pe Pământ, cu aproximativ 1,2 milioane de pucuri LED capabile să afișeze mai mult de 1 miliard de culori diferite.

În această perioadă, Dead & Company își continuă rezidența Dead Forever – Live at Sphere, cu spectacole programate până în 10 august.