Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  Dâmbovița Delivery – Râul ca element de legătură între cartierele bucureștene: Artă stradală, ateliere și spectacole
dambovita delivery

Dâmbovița Delivery – Râul ca element de legătură între cartierele bucureștene: Artă stradală, ateliere și spectacole

Seria de evenimente Dâmbovița Delivery aduce în prim-plan râul ca element de legătură între cartiere, între oameni și între idei, în weekendul 16 – 18 septembrie, pe segmentul Timpuri Noi – Mihai Bravu.

Vor avea loc sporturi nautice și mai mult de 30 de spectacole, ateliere și activități culturale și sportive, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Vor fi organizate plimbări cu bărci ori caiace pe râul Dâmbovița, publicul va avea ocazia să vadă cum este făcută arta stradală, vor avea loc sesiuni de yoga pe insule plutitoare, birdwatching, activități și spectacole despre ecologie și sustenabilitate, discuții despre poezie și literatura românească contemporană.

De altfel, vor exista workshop-uri și ateliere de sketching, olărit și apropiere comunitară, spectacole de foc și proiecte de artă colaborativă Nod Design Lab, la care vor putea participa și copiii, și adulții.

În plus, vor fi organizate trasee cu bărcile între zona Unirii până aproape de podul de la Mihai Bravu și va fi amenajat Podul Abatorului în ton cu acest festival al Dâmboviței.