Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  Două sute de participanți și 500 de evenimente, la târgul de carte Gaudeamus #30
gaudeamus

Două sute de participanți și 500 de evenimente, la târgul de carte Gaudeamus #30

Două sute de expozanți care vor oferi o gamă variată de produse editoriale vor participa la cea de-a 30-a ediție a târgului de carte Gaudeamus, care va avea loc în perioada 22 – 26 noiembrie și care cuprinde mai mult de 500 de evenimente.

Ediția din acest an va avea loc în pavilionul central al Romexpo.

Inițiat și organizat de Societatea Română de Radiodifuziune, evenimentul va fi deschis pentru public, în perioada 22 – 26 noiembrie, zilnic, între orele 10:00 și 20:00, iar accesul este liber.

Președintele de onoare al ediției este Ion Bogdan Lefter, reputat scriitor, critic literar, profesor universitar și publicist, primul coordonator al ziarului târgului, realizat împreună cu studenții Facultății de Litere de la Universitatea București, și membru al juriului care a stabilit câteva dintre cele mai importante premii anuale Gaudeamus.

Gaudeamus #30 în cifre

Mai mult de 5.500 mp de standuri și spații de evenimente, care vor ocupa toate cele patru niveluri ale Pavilionului Central Romexpo.

Aproximativ 200 de participanți care vor oferi publicului o gamă de variată de produse editoriale, pe diferite suporturi, adecvate tuturor vârstelor și domeniilor de interes, muzică și jocuri educative. Alături de nume consacrate în peisajul editorial românesc, se vor regăsi numeroși participanți în premieră la acest eveniment, atât edituri, cât și proiecte noi, la început de drum.

Mai mult de 500 de evenimente editoriale, care se vor desfășura în cele cinci spații amenajate în incintă și la standurile participanților; programul integral al evenimentelor, actualizat în permanență, e disponibil pe site-ul www.gaudeamus.ro.

Ca la edițiile precedente, în incinta târgului va fi amenajat un spațiu dedicat activităților interactive pentru cei mai tineri vizitatori, „Atelierul de Creație”, amplasat pe nivelul 3.20.