Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  Festivalul „George Enescu” 2021

Festivalul „George Enescu” 2021

Conform news.ro, ediţia a 25-a a festivalului “George Enescu” va avea loc între 28 august şi 26 septembrie anul curent şi ar putea aduna la Bucureşti 3.700 de artişti.

Anul 2021 marchează împlinirea a 140 de ani de la naşterea marelui nostru compozitor George Enescu şi 63 de ani de la prima ediție a festivalului Enescu. aminteşte site-ul oficial al festivalului, festivalenescu.ro

De asemenea, ediția de anul acesta coincide și cu împlinirea a 50 de ani de la moartea lui Igor Stravinsky, astfel că organizatorii au considerat că este „indispensabil” să includă în program cât mai multe lucrări de-ale compozitorului, inclusiv cele care nu au fost difuzate niciodată în România până acum.

Festivalul va avea o ediţie de patru săptămâni, iar numărul de locuri va fi limitat. În luna iunie, va fi lansată o campanie de vânzare în sistem loterie, iar tragerea la sorţi se va face prin metode electronice.

 

Citiţi integral: https://bit.ly/2VVpmG9

Credit foto: Jixiao Huang on Unsplash