Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  Noaptea Muzeelor – Tur inedit cu „artă vie”, la Opera Națională București
noaptea muzeelor opera națională bucuresti

Noaptea Muzeelor – Tur inedit cu „artă vie”, la Opera Națională București

Opera Națională București își deschide porțile pentru prima dată de Noaptea Muzeelor cu un tur inedit de „artă vie”. Pe 13 mai, vizitatorilor le este propus un spectacol itinerant lansat de Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess”.

Spectatorii sunt invitați sa ia parte la o experiență în diverse spații din clădirea operei bucureștene și vor fi ghidați de personaje și personalități.

Accesul se va face în grupuri de cel mult 50 de persoane, la fiecare jumătate de oră, începând cu miezul nopții. Ultimul grup va avea acces la ora 03:00. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile și în ordinea sosirii.

Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess” a fost înființat în 2006 și are ca scop crearea unui spațiu-laborator-resursă pentru noua generație din artele spectacolului muzical.