Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Piaţa de Artă şi Design, între 30 martie şi 3 aprilie la București

Piaţa de Artă şi Design, între 30 martie şi 3 aprilie la București

Piața de Artă și Design, un eveniment dedicat comunicării libere, comerțului și relațiilor între oameni, va avea loc între 30 martie şi 3 aprilie, la Palatul Universul din Bucureşti, anunţă organizatorii pe Facebook.

La prima ediție a evenimentului vor participa aproximativ 30 de persoane și entități asociate cu medii precum artă, design, publishing și arhitectură își prezintă lucrările publicului, în mod personal, direct, liber. Este o ocazie cu care vizitatoarele și vizitatorii și creatoarele și creatorii pot stabili relații, se vând și se cumpără lucrări. Astfel, Piața de Artă și Design îşi propune să fie „un context și un pretext pentru dezvoltarea a astfel de oportunități de comunicare”.

Printre participanţi se numără Atelier Vast, Black Button Books, Ciao Miki, Circa 1703 – 3701, Claudiu Cobilanschi, Covrig, Datejuice, Dezarticulat, Diana Vasilescu, Horaţiu Şovăială, Human APJ, Institututl Cristea, Iulia Groves, Iulian Nan, Lea Razovsky, Liviu Bulea, Megan Dominescu, Oliver Degem, Ousiai Jewelery, Oval, Palpabil Studio, Primitiv Plants, Remus Radu, Sacosh, Saşa Lazăr, Stardust Architects, Suun, V. Leac.

Intrarea este liberă.