Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  Taylor Swift, subiectul unei expoziții în unul dintre cele mai importante muzee din lume

Taylor Swift, subiectul unei expoziții în unul dintre cele mai importante muzee din lume

Cântăreața americană Taylor Swift, deținătoarea mai multor recorduri, inclusiv de cel mai profitabil turneu mondial – „Eras” -, este subiectul unei expoziții în unul dintre cele mai importante muzee din lume.

Victor and Albert din Londra va expune obiecte necunoscute din copilăria artistei și fragmente din patrimoniul discografic al ei, dar și costume, instrumente și premii.

„Taylor Swift | Songbook Trail” este o expoziție temporară, cu acces gratuită, care celebrează superstarul mondial aflat în prezent în turneul „Eras”, care cuprinde 152 de concerte în 22 de țări.

sydney,,australia, ,february,13,,2024:,discover,taylor,swift's,promotional

Expoziția este alcătuită din 13 segmente, fiecare subliniind o anumită perioadă a muzicii lui Swift, astfel, spun reprezentanții V&A, traseul va oferi vizitatorilor posibilitatea de a explora lumea personală și creativitatea artistei, impactul ei asupra scenei mondiale și fenomenul de fandom „Swiftie”.

Expoziția V&A a fost concepută de Tom Piper, care a mai semnat scenografia pentru Royal Shakespeare Company, instalația de maci din Turnul Londrei și expoziția V&A „Alice: Curiouser and Curiouser”.

„Taylor Swift | Songbook Trail” va fi la V&A din 27 iulie până în 8 septembrie 2024.