Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „100 de minute”, în Curtea Space Gallery
instalatie performativa 100 de minute curtea space gallery

„100 de minute”, în Curtea Space Gallery

Instalația performativă „100 de minute”, care combină arta vizuală cu teatrul și coregrafia, va fi prezentată în Curtea Space Gallery din București.

„100 de minute” invită publicul să ia parte la o explorare transartistică, în care mișcarea reprezintă punctul de pornire pentru convergența expresiilor vizuale, performative și literare.

Vor performa artiștii Diana Brăescu, Kademian, Mihaela Constantin, Sofia Ovejanu, Dagmar Oprea, Cristina Ionescu-Berechet, Oana Andreea Kuzmanovski, Iulia Ștefan, Elena Lupașcu, actorii Matei Stoian, Raluca Botez, Gabriel Galagan și coregrafa Smaranda Găbudeanu.

Performance-ul, care de-a lungul timpului s-a conturat ca un mediu în afara condiționărilor, la intersecția dintre arte (artele vizuale, coregrafia sau teatrul), propune o recontextualizare în care convenția este înlocuită de autenticitate, de irepetabilitate, fără a urmări un scenariu pre-definit.

Reprezentația este programată în 5 aprilie, de la ora 19:00, în Curtea Space Gallery (intrarea Iulia Hașdeu, nr 3).