Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „55 shades of colors”, la Galeria Rotenberg-Uzunov
rotenberg uzunov art gallery dani marie

„55 shades of colors”, la Galeria Rotenberg-Uzunov

Expoziția „55 shades of colors”, cu lucrări de Dani Marie, va fi deschisă la Galeria Rotenberg-Uzunov din București pe 10 octombrie, la ora 19:00.

Titlul expoziției care cuprinde 20 de lucrări vine de la a 55-a aniversare a lui Eduard Uzunov, iar lucrările artistei Dani Marie au fost alese pentru a marca momentul.

Dani Marie s-a născut pe 4 septembrie 1982, este o artistă vizuală autodidactă, inspirată de mișcarea Pop Art. Lucrările ei se concentrează pe captarea frumuseții și liniștii peisajelor naturale, în special a mării, dar și a piscinelor sau a grădinilor pline de culoare. Pe lângă pictură, Dani Marie a cântat, desenat, compus poezii și melodii.

Expoziţia, deschisă până pe 15 octombrie, va putea fi vizitată, până vineri, în intervalul orar 14:30 -19:30, și sâmbăta-duminică, între 14:30 și 19:00.