Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Adrian Sandu, despre natură, oameni şi beton
adrian sandu, study things our life

Adrian Sandu, despre natură, oameni şi beton

Adrian Sandu, artist arădean, expune o serie de gravuri sub titlul „despre natură, oameni și beton” la Galeria Brăteanu din Timișoara, începând cu 11 ianuarie.

„despre natură, oameni şi beton” face trimitere la realitatea de după debutul pandemiei de Covid-19, în notă pesimist-critică, spune artistul. „Mă inspir din realitatea socială imediată, din medii cum ar fi locul de muncă, familia, oraşul în care trăiesc, mediul virtual. Am ales sa mă exprim prin tehnica gravurii (acvaforte şi acvatinta) în execuția lucrărilor, deoarece este tehnica mea de suflet pe care am deprins-o în anii studenției şi, mai apoi, am dezvoltat-o în activitatea mea ulterioară”, explică Adrian Sandu demersul artistic propus.

sandu adrian, graveyard

Adrian Sandu, „Graveyard”

Vernisajul va avea loc în data de 11 ianuarie, de la ora 18:00, cuvântul de deschidere aparținând prof. univ. Marcel Tolcea. Expoziția va putea fi vizitată până în 31 ianuarie, în intervalul orar 09:00 – 17:00.