Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Art Machine #40 – Simbolistică plină de culoare, în luna decembrie
bloom by titus alex, art machine

Art Machine #40 – Simbolistică plină de culoare, în luna decembrie

Art Machine, proiectul inițiat de gruparea artistică Pastila Roz, marchează ediția 40, între 18 decembrie și 1 ianuarie, cu o nouă colecție de o sută de lucrări originale, în ediție limitată, a artistului Titus Alex Antonescu. Lucrările din colecția „Bloom” pot fi achiziționate de la automatul de tip vending machine amplasat în București, în Cărturești Parklake.

Titus Alex Antonescu este ilustrator și designer cu un stil versatil, colorat și plin de simbolistică. Piesele sale au tot timpul o prezență puternică și pun în evidență ceva mai mult decât un limbaj vizual: spun o poveste.

Colecția „Bloom” pentru Art Machine conturează povestea unei fragilități personale, trecute prin filtrul diversității și culminând cu libertatea ca rezultat transformator, dar și nucleu pentru un nou început, simbolul florii transpunându-se în semnătura subsemnatului.

Proiectul Art Machine încurajează consumul sănătos de artă prin punerea în contact direct a artiștilor cu publicul larg.