Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Artă la US Open – Unul dintre cele mai importante târguri prezintă o serie de sculpturi fanilor tenisului
usta, allison joseph

Artă la US Open – Unul dintre cele mai importante târguri prezintă o serie de sculpturi fanilor tenisului

Armory Show, unul dintre cele mai importante târguri de artă, prezintă în ultima parte a turneului US Open o serie de sculpturi realizate de artiști subreprezentați, acțiune care se înscrie în parteneriatul încheiat cu United States Tennis Association.

Complexul din Flushing Meadows – Corona Park din Queens atrage anual mii de vizitatori grație US Open. USTA, organizatorul turneului, a încheiat un parteneriat cu Armory Show, astfel că târgul ajunge mai aproape de localnici și vizitatorii New York-ului, în afara granițelor noii sale case, Javits Center.

Avanpremiera VIP are loc pe 8 septembrie, iar expoziția este deschisă publicului până pe 11 septembrie, ultima zi a turneului.

„Ne dorim să valorificăm acest parteneriat mulți ani de acum înainte – oferind o platformă pentru artiști, precum și o experiență bogată pentru vizitatorii US Open”, a spus directoarea târgului, Nicole Barry, într-un comunicat preluat de artnews.com.

Campania „Be Open” a USTA, demarată în 2020, este dedicată promovării artiștilor insuficient reprezentați, iar parteneriatul cu Armory Show are același obiectiv.

Vor fi expuse zilele acestea lucrări de Gerald Chukwuma (prezentat de Kristin Hjellegjerde Gallery), Jose Dávila (Sean Kelly), Luzene Hill (K Art), Carolyn Salas (Mrs.) și Myles Nurse (Half Gallery).

Foto: prezentarea campaniei „Be Open”. Credit: USTA/ Allison Joseph