Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Artista cipriotă Raymonde Beraud, la Sandwich Malmaison
raymonde beraud, clays of memory, 2023

Artista cipriotă Raymonde Beraud, la Sandwich Malmaison

Raymonde Beraud, artistă de origine cipriotă, va expune la galeria Sandwich de la Atelierele Malmaison în perioada 14 martie – 1 mai.

Sub titlul „Two or Three Graces”, propune lucrări noi care „emană întreaga putere de a remodela complet spațiul din jur”, după cum spun reprezentanții galeriei.

Lucrările lui Beraud, ce suprapun umbre și volume, uneori cu urme lungi amintind de canale săpate de insecte sau de conducte ce se conectează în afara cadrului, sunt condiționate să existe în propriile lor planuri.

Raymonde Beraud (n. Limassol, trăiește și lucrează în Londra) a studiat pictura la Royal College of Art și la Slade School of Fine Art din Londra. Lucrările i-au fost expuse la Galeria Kinman NY, Nicodim LA, Cornucopia Gallery London, Museum of Contemporary Art Detroit, Art Dubai, printre altele.

Expoziția de la București poate fi vizitată de joi până sâmbătă, între orele 15:00 și 19:00.

Imagine: „Clays of Memory” (2023), ulei pe pânză de Raymonde Beraud