Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Artista Diana Pătrașcu expune la galeria Celula de Artă
celula de arta

Artista Diana Pătrașcu expune la galeria Celula de Artă

A doua expoziție a lunii din Celula de Artă, galeria din bd. Carol I nr. 53, este „Sense of order” a Dianei Pătrașcu. Artista a pornit pe drumul căutării de sine și are la bază inspirația provenită din natură – alb, negru, siluete, umbre, forme preluate din floră și peisajele cotidiene.

„ De ce? Pentru că din natură îmi preiau energia și echilibrul atunci când am ocazia și este cea mai bună modalitate de a mă îndepărta de stres. În ochii mei plantele sunt perfecte și rezistente, constituind un adevărat exemplu. Ce reprezintă structurile pe care le găsim în natură pentru noi? Texturi, straturi, repetiție și liniște. Fragilitate și rezistență în același timp. Ce reprezintă plantele la un nivel emoțional pentru noi și cum ne poziționăm față de ele?”, povestește Diana.

Diana Pătrașcu este absolventă a Universității Naționale de Arte din București și își dorește să creeze experiențe prin tehnicile preferate în domeniul artelor vizuale.

Expoziția „Sense of order” va avea vernisajul pe 15 mai, de la ora 19.00 și va putea fi văzută până pe 28 mai.