Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Artistul plastic Traian Postolache, expoziție de pictură, grafică și desen la Palatul Culturii din Iași
traian postolache, expozitie

Artistul plastic Traian Postolache, expoziție de pictură, grafică și desen la Palatul Culturii din Iași

Artistul plastic rădăuţean Traian Postolache expune, până pe 31 august, lucrări de pictură, grafică și desen la Palatul Culturii din Iași – Muzeul de Artă.

Expoziția „Șapte viziuni ale ochiului lăuntric” este curatoriată de Corina Cimpoeșu și Oliv Mircea.

Traian Postolache s-a născut pe 7 septembrie 1953, la Rădăuți, a urmat Facultatea de Arte Plastice din Iaşi, a fost bibliotecar, muzeograf, iar în perioada 1999 – 2008 s-a aflat la conducerea Muzeului Etnografic „Samuil și Eugenia Ioneț” din Rădăuţi. A înființat, cu sprijinul primăriei orașului, Galeria de Artă Contemporană, unde au expus periodic artiști din întreaga țară.

Membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, începând cu 1992, lucrările artistului au fost prezente în mai multe galerii din România, Canada, Statele Unite și Japonia.

Vernisajul este programat pentru 11 august 2022, ora 18.00, iar expoziția poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 10:00 și 17:00.