Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Baghramian și Satterwhite, selectați de Met să realizeze lucrări de anvergură
new,york, ,circa,october,2016:,exterior,of,the,metropolitan

Baghramian și Satterwhite, selectați de Met să realizeze lucrări de anvergură

Artiștii Nairy Baghramian și Jacolby Satterwhite au fost selectați de Metropolitan Museum of Art din New York să realizeze lucrări de anvergură, relatează New York Times.

Baghramian, un sculptor ingenios stabilit la Berlin, va crea sculpturi pentru nișele de pe fațada muzeului Metropolitan Metropolitan, iar acestea vor fi prezentate în luna septembrie.

Satterwhite, un as al mijloacelor de comunicare de toate felurile, va realiza piese pentru Sala Mare a muzeului care implică sunet, video și performance. Expoziția artistului din Brooklyn va debuta în octombrie.

Între timp, artista Lauren Halsey din Los Angeles își va monta mult așteptata (și amânată) lucrare pe acoperiș, la 18 aprilie. De asemenea, virtuoasa pictoriță newyorkeză Cecily Brown tocmai și-a deschis prima expoziție muzeală la Met.