Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  David Hockney: Bigger & Closer (not smaller & further away), retrospectivă a șase decenii de carieră
david hockney expozitie lightroom

David Hockney: Bigger & Closer (not smaller & further away), retrospectivă a șase decenii de carieră

„David Hockney: Bigger & Closer (not smaller & further away)” reprezintă retrospectiva a șase decenii de carieră a unuia dintre cei mai importanți artiști englezi.

Expoziția este o experiență imersivă și va debuta pe 25 ianuarie 2023, la Londra, în spațiul Lightroom.

Folosind proiecții de mari dimensiuni într-un spațiu nou și remarcabil, David Hockney poartă vizitatorul într-o călătorie personală prin cei șaizeci de ani de artă ai săi. Pereții sălii Lightroom și sistemul de sunet revoluționar permit experimentarea lumii prin ochii lui Hockney. Fascinația sa de o viață întreagă față de posibilitățile noilor media își găsește o expresie inedită într-un adevărat spectacol, după cum este prezentată expoziția.

lightroom david hockney

Într-un ciclu de șase capitole tematice, cu o partitură special compusă de Nico Muhly și un comentariu al artistului însuși, David Hockney dezvăluie procesul său de creație. De la Los Angeles la Yorkshire și până în prezent, în Normandia, expoziția este o ocazie fără precedent de a petrece timp în prezența unuia dintre marile genii populare ale lumii artei, care încă inovează.

Expoziția va fi deschisă până pe 23 aprilie 2023.

Foto (c) Lightroom