Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Efemere” – Acuarele și picturi în ulei de Corneliu Drăgan-Târgoviște
salistea sibiului, corneliu dragan targoviste

„Efemere” – Acuarele și picturi în ulei de Corneliu Drăgan-Târgoviște

Corneliu Drăgan-Târgoviște expune o serie de lucrări recente la Galeria Artelor de la Cercul Militar Național din București, începând cu 22 mai.

Vernisajul expoziției „Efemere” e programat la ora 18:00. Prezintă Valentin Tănase, directorul Studioului de Arte al Armatei, și criticul de artă Luiza Barcan.

Expoziția deschisă până în 6 iunie cuprinde cele mai noi lucrări ale artistului împărțite în trei secțiuni: acuarela clasică – mai mult de 60 de lucrări dedicate în special peisajului citadin; proiectul „Black Waters”, format din 14 acuarele în care contrastul dintre albul hârtiei și pensulația cu tentă de negru conturează neașteptate lumini și umbre; și proiectul „Recuperări”, prin care artistul revine cu o serie de 17 lucrări de pictură în ulei, o tehnică pe care a abordat-o rar în ultimii 11 ani.

praga, corneliu dragan targoviste

Praga, de Corneliu Drăgan-Târgoviște

Credit foto: facebook.com/cdtargoviste