Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  European Fine Art Fair – Aproximativ 260 de expozanți, la Maastricht
tefaf maastricht

European Fine Art Fair – Aproximativ 260 de expozanți, la Maastricht

European Fine Art Fair 2023  va avea loc în perioada 11 – 19 martie, la Maastricht (Țările de Jos), unde vor expune 259 de galerii de artă din întreaga lume.

Această ediție a TEFAF Maastricht va găzdui, între altele, Lisson Gallery, White Cube, Kamel Mennour, Gana Art, Cardi Gallery, Sean Kelly, Tina Kim Gallery, Mazzoleni, Carpenters Workshop Gallery, Friedman Benda, Ceysson & Bénétière, David Aaron și Yares Art.

Treisprezece galerii vor participa pentru prima dată la târg, între ele aflându-se Templon, PKM Gallery și Tim van Laere Gallery.

Nicio galerie românească nu a fost  cuprinsă în lista anunțată de organizatori pentru cea de-a 36-a ediție.

Edițiile din 2020 și 2021 ale TEFAF Maastricht au fost marcate de evenimente nedorite. În 2020, târgul a fost oprit la jumătate după ce au fost descoperite câteva cazuri de Covid-19 în rândul participanților. Anul trecut, hoți înarmați au spart în plină zi o vitrină cu bijuterii scumpe și au scăpat cu bunuri de valoare necunoscută.