Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Everyday is like Sunday”. Lucrări create de cinci artiști români, la Sandwich Offspace
sandwich offspace

„Everyday is like Sunday”. Lucrări create de cinci artiști români, la Sandwich Offspace

Expoziția „Everyday is like Sunday”, care reunește creații semnate de cinci artiști români, este deschisă la galeria bucureșteană Sandwich Offspace (Malmaison Studios) până pe 15 mai.

Expun Ana Kun, Cătălina Nistor, Cristian Răduță, Daniela Pălimariu și Eduard Constantin pornind de la ideea că oricât de optimist ar părea la prima vedere, un sentiment perpetuu de duminică nu poate fi decât deprimant.

Titlul expoziției a fost împrumutat de la melodia omonimă a lui Morrisey, însă organizatorii expoziției au vrut ca ea să fie un statement pentru „libertate lucidă”.

daniela palimariu

Daniela Pălimariu

Cei cinci artiști își prezintă lucrări pe hârtie realizate în ultimii doi ani, în care mersul oamenilor, somnul, munca sunt pierdute sau sunt în van.

Expoziția poate fi vizitată vinerea și sâmbăta, în intervalul 15:00 – 19:00, și pe 14 aprilie, între orele 18:00 și 22:00. Pe 22 și 23 aprilie, galeria va fi închisă.