Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziţia de fotografie „de acolo de unde încă se poate vedea curbura pământului” – vernisată vineri, la 2/3 galeria
2/3 galeria

Expoziţia de fotografie „de acolo de unde încă se poate vedea curbura pământului” – vernisată vineri, la 2/3 galeria

Cu această ocazie, galeria va fi redeschisă publicului pentru sezonul de iarnă, arată organizatorii, pe Facebook.

Expoziţia prezintă “locuri reale cioplite în timp, întipărite în memorie, impregnate pe retină şi celuloid”. “de acolo de unde încă poţi vedea curbura pământului” iar reperul este, astfel “un loc nici prea jos nici prea sus de unde simţi deja briza mareei concomitent cu orbitoarea albeţe a zăpezii în timpul unui răsărit de lună”.

Pe simeze sunt prezentate 33 de lucrări fotografice realizate de Victoria Păunescu. “Fotografia unui portret de pe ecranul telefonului, muștele care într-o seară de vară par a fi licurici zburând în jurul felinarului, o familie de pescari navigându-și barca printre reflecțiile norilor la asfințit, sunt doar câteva cadre care invită publicul la o călătorie interioară vibrantă și pe alocuri melancolică”, detaliază reprezentanţii galeriei bucureştene. Vernisajul are loc începând cu ora 17,00 iar expoziţia este deschisă până pe 9 ianuarie.

Credit foto: 2/3 galeria