Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziţia „Punct de sprijin”, de Noa Levin Harif, poate fi admirată la Muzeul de Artă Cluj-Napoca
noa levin edit

Expoziţia „Punct de sprijin”, de Noa Levin Harif, poate fi admirată la Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Expoziția personală de desen și ilustrație de carte „Mishan Point – Punct de sprijin” a artistei Noa Levin Harif din Israel va fi vernisată la Muzeul de Artă Cluj-Napoca pe 15 aprilie.

Noa Levin Harif a absolvit secția de design industrial la Institutul de Artă din Betzalel. Acolo și-a perfecţionat pregătirea artistică. Locuiește în orașul Nahalal unde, de trei decenii, desfășoară o intensă activitate pedagogică și creativă.

S-a făcut remarcată în desen, grafică, producții video și multimedia. Domeniul său predilect de afirmare este, însă, ilustrația de carte, găsind, în acest domeniu, o foarte statornică, motivantă și fructuoasă colaborare cu prietenii săi de la editura Keshev Lashira, Moshe B. Itzhaki și Paul Farkas.

De-a lungul anilor Noa Levin Harif a participat la expoziții și manifestări artistice desfășurate în Israel (Haifa, Oranim, Ramle, Tel Aviv), dar și pe plan extern, în centrele culturale spaniole, Granada, Cordoba sau în România, la Festivalul Internațional de Carte Transilvania de la Cluj-Napoca.

Expoziția poate fi vizitată până pe 30 aprilie, în intervalul orar 10:00 – 17:00, de miercuri până duminică inclusiv.