Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziție colectivă de pictură, grafică, ceramică, instalație și tapiserie, la Muzeul de Artă Constanța
etaj 3, muzeul de arta constanta

Expoziție colectivă de pictură, grafică, ceramică, instalație și tapiserie, la Muzeul de Artă Constanța

„Etaj 3”, expoziție colectivă de pictură, grafică, ceramică, instalație și tapiserie, va fi deschisă la Muzeul de Artă Constanța în perioada 3 – 29 februarie.

Vernisajul expoziției care reunește creații semnate de artiști vizuali constănțeni, membri ai Filialei Constanța Unu a Uniunii Artiștilor Plastici din România, va avea loc la 3 februarie, începând cu ora 15:00.

„Proiectul expozițional vorbește despre versatilitatea și fragilitatea materialității, despre esența și substanța acesteia, despre simbioza dintre ineditul formei și materialitatea culorii și îndeamnă la meditație asupra complexității existenței și a sensului vieții. Creațiile artistice prezente în expoziție sunt expresie a unor repere identitare creatoare; ele surprind trăiri estetice, stări de spirit, gânduri, sentimente, într-o serie de compoziții figurative și abstracte, care cristalizează în privitor emoții, trăiri, gânduri și invită la meditație și introspecție”, afirmă criticul de artă Cristina Gelan.

Expoziția este curatoriată de Mariana Constantinescu.