Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziție cu lucrări de Dorel Manole, la galeria Orizont
eclectic, expozitie, orizont

Expoziție cu lucrări de Dorel Manole, la galeria Orizont

„Eclectic”, expoziție cu lucrări de Dorel Manole, va fi deschisă la galeria bucureșteană Orizont în perioada 8 – 28 ianuarie.

„Sunt un artist vizual pasionat de transformarea materialelor aparent neimportante în opere bogate în poveste și expresivitate. Îmi găsesc inspirația în frumusețea ascunsă a obiectelor considerate rebuturi, focalizându-mă pe procesul de «umanizare» și redescoperire a sensului în lucrurile aparent inutile”, spune artistul.

El acordă o atenție deosebită asupra colajului, asamblajului, aducând la viață atmosfere și stări afective din rămășițele umanității.

Invitată în expoziție este tânăra scenografă Ruxandra Gheorghiu. Pe lângă creația ei în domeniul scenografiei, Gheorghiu împărtășește cu această ocazie o mică serie de lucrări artistice cu tema centrală a „relațiilor”.