Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziție Doru Tulcan, la Galeria Romană
doru tulcan, expo, galeria romană

Expoziție Doru Tulcan, la Galeria Romană

Expoziția „Eu, între Cer și Pământ / Mundus 3” a artistului Doru Tulcan va fi deschisă pe 21 aprilie, la Galeria Romană, unde va putea fi vizitată timp de o lună.

Vernisajul va avea loc pe 21 aprilie 2023, ora 19:00, cu participarea artistului și a Alinei Șerban, istoric de artă.

„Din 2012, o mulțime de schițe și idei au prins viață pentru a mă redefini. După obiecte și experimente, după desene, serigrafii, gravuri, foto și film, simt că este momentul să reconstitui unele concepte care așteaptă de ceva timp să fie întrupate în forme ale creației. De exemplu, culoarea și filmul. Acesta ar fi un demers cursiv făcând chiar o legătură cu lucrări din anii 1987 – 1989 și, mai ales, reconfigurarea unor idei din lumea «fenomenelor» din natură”, spune artistul.

Expoziția va fi deschisă în perioada 21 aprilie – 20 mai 2023 și va putea fi vizitată de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00, iar sâmbăta, de la 10:00 la 15:00.