Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziție internațională de artă contemporană, la Galeriile de Artă „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu
volary volarismus

Expoziție internațională de artă contemporană, la Galeriile de Artă „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu

O expoziție internațională de artă contemporană va putea fi vizitată la Galeriile de Artă „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu în perioada 9 mai – 12 iunie.

„Art Workshop Volary Volarismus” e organizată de Filiala Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România în parteneriat cu Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”, Asociace jihočeských výtvarníků (Association of South Bohemian Artists), Jihocesky kraj ( South Bohemian region/ Prefectura Regiunii Boemia de Sud) și Město Volary.

Curatori sunt Vít Pavilik și Teodor Buzu.

Expoziția cuprinde lucrări de artă realizate în timpul simpozioanelor Vytvarny workshop Volary-VWV, de la Volary (Republica Cehă), unde, între alții, au fost invitați artiștii Vasile Sarca, Vasile Fuiorea, Vasile Tolan și Teodor Buzu.